top of page

Barakah Malaysia Group

Public·17 members
Ivan Titov
Ivan Titov

The Romanian Version of The French Lieutenant's Woman: Iubita Locotenentului Francez PDF DownloadIubita locotenentului francez (în engleză The French Lieutenant's Woman) este un film britanic din 1981, regizat de Karel Reisz și adaptat de scriitorul Harold Pinter. El este inspirat din romanul omonim al lui John Fowles. Muzica filmului a fost compusă de Carl Davis, iar secvențele au fost filmate de Freddie Francis.
Iubita Locotenentului Francez.pdfCharles Smithson, un paleontolog din Anglia victoriană, se logodește la începutul filmului cu o fată tânără din Lyme Regis. Sarah Woodruff este o femeie pe care locuitorii orașului Lyme Regis o poreclesc "Tragedia" sau "Târfa locotenentului francez". Charles și Sarah au mai multe întâlniri de-a lungul unei faleze din afara orașului Lyme Regis, și în cele din urmă Charles află povestea lui Sarah și începe să aibă sentimente de dragoste față de ea. Anna - care are o relație cu David și - Mike, care este căsătorit și are copii, sunt în mijlocul unei aventuri, care pare să fi început în timpul realizării filmului.


Sunt nevoita sa fac o marturisire: imi place literatura clasica. Tot ce altora li se pare dureros de plictisitor, pentru mine are un farmec aparte. Si atunci poate credeti ca, ajungand sa citesc Iubita locotenentului francez, mi-a fost pusa la grea incercare pasiunea pentru clasicism. Adevarul este ca am ajuns astfel sa citesc una dintre cele mai nostime si inteligente carti, cu un autor jucaus si personaje independente.


Buna ziua am o mare rugaminte adresata tuturor. Sunt inscris la un program de masterat si am o tema cu titlul: Discutati constructia postmodernistă a personajului Sarah Woodruff din romanul Iubitalocotenentului francez de John Fowles . Va rog sa ma ajutati cu ideii si sugestii. Va multumesc.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page